Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mrakomorII

2. 4. 2008 17:50
...NEHLEDĚ NA TO, ŽE MŮJ KARLÍK MÁ NEJMILEJŠÍ KUKUČ NA SVĚTĚ

to jen tak pro ty detektivy, kteří pátrají....

0 0
možnosti

mrakomorII

2. 4. 2008 17:40
!!!DOBŘE LENKA!!!

Takže vážení přátelé i nepřátelé - jméno vám pochopitelně nenapíšu, protože nejsem blázen, každopádně vedete zajímavou debatu na téma mého soužití v činžáku s blogistkou LK...nuže AUTORKA MÁ PRAVDU, ale pravda je mnohdy hodně subjektivní, neberu-li své návraty z hospody za řevu či zpěvu (samozřejmě dle nálady), které mj. autoraka opakovaně s úsměvem vyprávěla svým kamarádům taktéž v hospodě...Rozhodně je pravdou i to, že se psi mojí rodiny nemají nijak zvlášť rádi s ostatními psy - to je ale podle mého názoru věc zvířat a ne lidí a zvířatům to příliš vysvětlit nelze...Velmi zavádějící jsou pak i kecy o tom, že nedávám svým psům žrát a nechávám je zavřené přes víkend doma - pravdou naopak je, že skutečně odešli opakovaně oknem, ne však proto, že by nebyli venku - tedy alespoň v případě, že pes nemá být doma zavřený dvě hodiny, aniž by trpěl...někdy má každý svojí pravdu - například že MNOZÍ DOPADLI HŮŘE - Kde jsi to vzala Lenko???

0 0
možnosti

zdeseny obcan

1. 4. 2008 0:04
tenhle?

Neni to Martin Marecek, tvurce "angazovanych filmu" nove doby?

0 0
možnosti

halohalo

31. 3. 2008 10:58
Dnes jsou už lidi blbější než ti psi.

A když má sqoter psa je to koncentrovaná duální debilovina v kostce. ;-D

0 0
možnosti

íla

31. 3. 2008 10:02
autorka má pravdu.

Už několikrát se potvrdilo, že pokud kousnete do takto kyselého tématu, sesypou se na Vás všichni potrefení jako vosy....dle diskuse-vyjímka se nekoná. Dle způsobu života popisovaných sousedů je jasné, že jsou to sobci....maj teda jakože správnýho psa, ale neberou ohled na jeho potřeby, na sousedy taky ne a svoboda soužití s ostatními v jejich pojetí znamená: "co je vám do toho a starejte se o sebe". Namítat, že toto je věc, která se týká i okolí nemá cenu. Pokud se to někomu nelíbí, ať se nejlépe odstěhuje. Trefný článek o tom, jak po zkušennostech prostě přestanete mít s někým trpělivost.

0 0
možnosti

silver_surfer

31. 3. 2008 10:11
Re: autorka má pravdu.

Prominte, ale tupejsi nazor jsem uz dlouho necetl.Pokud se Vam tahle svoloc nastehuje do sousedstvi budete se pokazde stehovat nekam jinam???Proc???Stejne jako oni neberou ohledy na Vas vy nejste povina brat ohledy na ne.Narozdil od nich pracujete a platite dane, krome toho jste si na svuj domek i vydelala, tak jake brani ohledu na jejich "alternativni" zpusob zivota.

Bezte se radsi do nejakeho squatu podivat, at vite o jakem humusu mluvite a at mate opravdu objektivni pohled na vec a ne jen filozofovani od stolu.Rv

Sorry za uprimnost....

0 0
možnosti

silver_surfer

31. 3. 2008 9:53
Jejich právo na bydlení v domech, o které se majitel nestara

"Jejich právo na bydlení v domech, o které se majitel nestaral, takže chátraly" tohle myslite vazne??? I kdyz se nekdo o neco nestara, nedava to nikomu pravo se na tom prizivit, nebo si to privlastnit.To ze se nestaram o svoje auto nedava nikomu cizimu pravo, aby na nej vubec sahl.Pokud se nestaram u svuj dum, /at uz z duvodu ze na to nemam penize, nebo proste a jednoduse nechci/ nedava nikomu pravo se mi tam nastehovat, tak at tak se nejedna o nic jineho, nez kradez.

Mate trochu podivne nazory......

0 0
možnosti

Derlok

30. 3. 2008 23:51
Zhrzena pycha majitele chlupate krysy ?

Tak uz jsem tady cetl hodne, ale resit sve sousedske problemy touto cestou ?? A co na to protistrana ? Doufam mila pani, ze vam priste toho vaseho smetaka poradne prozenou....(Y)

0 0
možnosti

jeli.man

1. 4. 2008 13:11
Re: Zhrzena pycha majitele chlupate krysy ?

jen tak přemýšlím, esli má vůbec cenu psát jakej jsi chudák... ale asi má, tak teda tu máš..

0 0
možnosti

nyny.

30. 3. 2008 20:51
pokrytectví je bezva

Nějak mám pocit, že pokud nešlo o váš živto respektive to, co s vaším životem bezprostředně souvisí, tak nejste zřejmě schopná chápat práva ostatních. To, že se někdo o svůj majetek nestará, což jistě není chválihodné, ještě nikoho neoprávňuje k tomu, mu ho ukrást, obsadit, zneužívat.Což sqotteři činí a Vy to schvalujete.Pak dost dost dobře enchápu, proč se rozčilujete nad chováním stejných lidí v jiných oblastech života, je to totiž stále o jednom a tom samém, nerespektování práv cizích lidí.Na jedné straně tento způsob života hájíte, na straně druhé, která se Vás dotkne, se rozhořčujete. Což takhle udělat si jasno v životních hodnotách ?

0 0
možnosti

Absolute Truth

30. 3. 2008 23:41
Re: pokrytectví je bezva

Pod toto se mohu podepsat. Směrem k autorce bych snad jen přidal "dobře vám tak".

0 0
možnosti

karrell

30. 3. 2008 16:11
heledte lenko

co takhle se jit protahnout ven, trochu vyvetrat mozek, dostat tu frustraci a zapsklost z hlavy ;) ...usetrila byste vsechny v okoli a hlavne vas samotnou

0 0
možnosti

foxy2

30. 3. 2008 13:15
ale fuj.

Takhle psat o nasich alternativnich obcanech s alternativnim zpusobem zivota a alternativni slusnosti. ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS