Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

markthrone

1. 9. 2008 0:32
Havel? Ne!

Divadelní šašek bude pořád divadelním šaškem. Ať už ho oblečete do vězeňského nebo do nóbl obleku...

Nemám ho rád, nikdy jsem neměl a nikdy mít nebudu. Je to žvanil, nic víc. Jeho výklad demokracie mi připomíná křesťanskou nauku. Všechno je krásné a barevné, ale v praxi to funguje úplně jinak. 8-o Smrt Havlově demokracii!!!

0 0
možnosti

mard

1. 9. 2008 0:28
No, myslím že paní autorka si je sice jistá,ale ví o tom PRD

Co se týče ropy, tak tu tam nikdo netěží. Ani kapku. Ale je tam ropovod, kterým se ropa z Kazachstánu posíla do Turecka.

Pokud máte i ostatní znalosti takto dobré, tak je mi jasné proč si můžete tak být jistá. Vždy jsem s překvapením viděl, že ti co o věci věděli nejméně, tak nejvíce hovořili a byli si jisti svým názorem. Možná je to i Váš případ!

0 0
možnosti

osvetitel

31. 8. 2008 22:17
Muze me pani ci slecna "Kucerova" vysvetlit

z jakeho duvodu vyrabeli Cechoslovaci semtex a k cemu jim mel byt uzitecny?A z jakeho duvodu chtel Minarik vybouchnout  tu "svobodnou evropu"?A proc byla Ceskoslovenska STB kolikrat jeste horsi nezli KGB a mela sve ruce v kdejakem prevratuv cetne Afriky?A proc Cechoslovaci hostili kdejakeho svetem uznavaneho teroristu?Na tak malou zemi,ktera se nedokazala nikdy poradne branit ruznym okupantum,jste si dost vyskakovali, pod zastitou Sovetu!Tak opatrne s kritikou druhych,obvzlast kdyz tu "historii" kdy Evropa zatahla dvakrat USA do svetove valky a malem privedla svet  do zahuby,maji na svedomi Evropane!

0 0
možnosti

osvetitel

31. 8. 2008 22:30
Re: Muze me pani ci slecna "Kucerova" vysvetlit

Ps.Co se tyka te Gruzie,Tak tam jde jasne Rusum o sferu vlivu u jejich prahu,a ekonimicke a strategicke zajmy,jako je ten ropovod a pristup k cernemu mori!A zatim ucelem byli tem jejich "Trojskym konum,"rozdavanany Ruske pasy! Samozrejme ze byl ten Gruzinec ktomu vyprovokovanej ale otazkou je proc neuposlechl varovani USA a nechal se vyprovokovat,prave pred tou olympiadou,kdyz se tam navzajem provokovali uz plno let!Rusum sam takto nahral, a kdyby se oni nerozlezli v zapeti po cele Gruzii,tak si mohli hrat na obrance utiskovanych Ruskych mencin!;-)

0 0
možnosti

hasmen

31. 8. 2008 21:08
...

Já si myslím,že kundolíza... Vašek byl nejlíp placenej práskač,ale dáma má podle etikety přednost :-)

0 0
možnosti

bull.terrier.oracle@seznam.cz

31. 8. 2008 20:56
Havel

měl hlavně dávno umřít a mohl být slavný. Teď, s narušeným mozkem po tolika klinických smrtích, jen slepě opakuje to, co mu říkají jeho chleodárci. A to mu škodí.

0 0
možnosti

tromi

31. 8. 2008 18:50
jo dobrý

R^ (jen by mě zajímalo jak ti rusáci zničili život)

0 0
možnosti

lovermann

31. 8. 2008 17:18
hm

Ahoj, jmenuji se Dmitrij, žiji v Praze 6 let, dodělavám vysokou školu a zajímám se o cizí jazyky, proč mě nenavidíte?

0 0
možnosti

duhastrecht

31. 8. 2008 17:32
Re: hm

Zkus se podívat na vaše dějiny, možná pochopíš proč vzdálené národy vás znají přes Dostojevského a ty národy, které zase tu vaši "kulturu" kozácké nagajky poznali na vlastní kůži z vás :-©

P:S: Naposled jste se předvedli před pár dny v Gruzií co jste zač.

0 0
možnosti

xRocky

31. 8. 2008 16:57
nechci

se přít s Vašimi argumenty. Ale při čtení podobných výtvorů mám dojem že jejich pisatelé považují svět za excelovskou tabulku do níž se vpisují jedničky (dobro) a nuly (zlo), žádné jiné symboly nejsou k dispozici. Při vší úctě k Vaší argumentaci mám pocit že v Guatemale nevraždila US army. Pokuste se také někdy napsat jak by se měl podle Vás svět uspořádat aby to bylo co nejlepší a hlavně uvážit jak moc by to bylo reálné. To že nežijeme v totalitě je do značné míry důsledek americké agresivity. Ona dominance nikdy nezůstane dlouho ležet jen tak na zemi, nakonec ji někdo zvedne. A jaké jsou alternativy - Rusko? Čína? - byla jste tam někdy ???

0 0
možnosti

agnostik1

31. 8. 2008 16:41
Jen

tak dál, karma, dík!R^

0 0
možnosti

mysak_25

31. 8. 2008 16:26
Karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik