Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kuča

2. 6. 2009 13:55
Lenko, jste moje krevní skupina!

:-(Novináři, ve velké většině vymývači mozků, měli dva roky ko čem psát. Když byla tato záležitost otevřena po   š  e s t i    letech zhrzenou sekretářkou Urbanovou, už to samo o sobě budí nedůvěru. K tomu prý ji přemluvil bývalý ministr spravedlnosti, neoholený NOvák. Všechno se rozjelo když se vesničan dostal do vysoké politiky a svým přesvědčením i chováním nemohl zapadnout mezi pražské mafiány! Skutečně pozporuhodné! Že odejde Řebíček z vlády se stovkami milionů, které si za tu dobu vládnutí nahospodaří, že záíhadně zbohatne Gros,,ˇKalousek je  s nákupem nevhodných padáků a s koupí bytu za miliony neprůstřelny, že si odsouzení jezdí  z ciziny domů a policii to nezajímá o tom se nikdo nezmíní. Ale taková banalita, jako půl mega   n e p r o k á z é h o  úplatku živí novináře  2 roky.Blahoslavení chudí duchem, neboť  jejich je království nebeské!!

0 0
možnosti

a red wheelbarrow

1. 6. 2009 10:54
Typicky české

Nejprve se pohrdlivě zmiňujete o vsetínské závisti, abyste vzápětí vyplodila trapné spojení "zazobaný kníže". Česká malost v celé své "kráse". Onen šlechtic má v sobě tolik kultivovanosti a sebeovládání, že Vy jste proti němu středověká selka.

0 0
možnosti

don Alojz

1. 6. 2009 10:53
aha....

Jo tak paninka je Zelená:-©(Y)Rv.....no tak kam se na Vás Čunek hrabe. Čunek je možná buran a svým přehledem nikdy nepřekročí formát ideální pro radnici ve Vsetíně,ale proti úchylkářům v SZ anebo nově v té trapné partě kolem pašeračky obrazů Zubovové(ZUBOV+OVÁ)je to úplnej andílek. Nejvíc mě baví fracek Stropnický.Toho skopat do kulata.

0 0
možnosti

balonek

1. 6. 2009 9:58
a to zlikvidovali

Blekotu a nebo toho Mekotu ?

0 0
možnosti

probošt

1. 6. 2009 9:51
Tohle snad přeložil počítač někomu, kdo to

psal ve svahilštině. Opravdu jste "cosi", a ne novinářka, v tak kostrbatém sdělení jsem se utopil. Hned začátek je pozoruhodný: "Moji práci na tomto prkně jsem si osobně stanovila..." Za prvé "svoji práci" a za druhé "na tomto prkně" - ?, za třetí to všechno dohromady přece vůbec není čeština, ale jakási karikatura.

0 0
možnosti

Sir Gawain

1. 6. 2009 9:38
Proboha...

To je ale snuska blabolu. Madam, Vy psat neumite, protoze Vam nejde ani mysleni! Neni divu, ze aspon trochu soudni redaktori Vase prispevky nepouzili. A ze je v dnesnich mediich latka nasazena sakra nizko... Vy se radeji zivte rukama, pokud jste toho schopna.

0 0
možnosti

Dolorez

1. 6. 2009 9:18
Hm

Zvláštní spisek. á zžejmě budit dojem objektivní investigace. Mě ale stačí zprávy z médií. I přes jejich bulvární tendence je zřejmé, že Čunek není slušný člověk. A to sexuální obtěžování paní Urbanové, bylo zveřejněno dávno před cikánskou aférou a následným politickým vzestupem Čunka.:-(

0 0
možnosti

Alekks

1. 6. 2009 9:25
Re: Hm

zrovna o "paní" urbanové mám svoje pochybnosti. čunka nijak nemiluju, spíš naopak a jsem ochotnej věřit celý řadě pomluv ohledně korupce. ale aférka s tou pipinou mě nechala naprosto chladnym.

0 0
možnosti

hellbicz

1. 6. 2009 9:04
hrůza

nezlobte se na me lidicky ale autorka tohoto clanku mi pripada ponekud ujeta.....och ta čeština...to je kumšt

0 0
možnosti

Alekks

1. 6. 2009 9:20
Re: hrůza

pravdou je, že žádná spisovatelka to neni. a jestli se živí novinařinou, tak potěš pán bůh.

0 0
možnosti

lsisec

1. 6. 2009 7:55
Audit

Akorát bych rád viděl černé na bílém ten závěr auditu. Řekl bych,  že tam bude něco jako, že korupci nelze prokázat. Bodej´t by jo.(Y)

0 0
možnosti

2mmmm_2

31. 5. 2009 23:05
Myslím si,

že Čunek doplatil na svou mediální neobratnost a na to, že nedorostl formátu předsedy strany. Nový předseda jí může dát trochu do kupy, což umožní jednotnější vedení a především vysmahnutí různých kalousků...

0 0
možnosti

Alekks

1. 6. 2009 9:15
Re: Myslím si,

a máš dojem, že svoboda to tam zachrání? jestli mě paměť neklame, tak už jednou předsedal a k bylo to k prdu. jako ministr byl taky katastrofální. ale ona to není žádná škoda. křesťanský demokrati jsou pěkná pabíčkářská pakáž, která se ohání vírou taky jen když se jim to hodí do krámu

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik