Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Johann_von_Hombok

1. 9. 2009 21:49
Vysvětlení

Karl se věnoval chlebíčkům, protože společenská debata s  gesindlem je pod jeho úroveň a na (čerstvý) chlebíček je vždy spolehnutí. Máš asi problém s modrou krví, ale s tím nic nenaděláš.

Pro Karl platí: od Boha povolán, dobře připraven!

Also Daume drücken und los - TOP99!!!!!!

0 0
možnosti
VP

Václav Pavlík

1. 9. 2009 14:36
Čistý záchod - základ státu

Nechci se s paní Kučerovou přít. Jen ve svém příspěvku vysvětlím, proč jsem já příznivcem pana Schwarzenberga.

Navštívil jsem mnoho hradů a zámků po celé naší zemi a shodou okolností i zámek Orlík patřící právě panu Schwarzenbergovi. Zde jsou mé dojmy z této památky: velmi pečlivě udržovaná zahrada a park, krásně zachovanlý zámek, profesionálně působící průvodci. Ani jedno není na českých památkách vždysamozřejmostí. Ale opravdové překvapení na mě čekalo, když jsem navštívil toalety. Jít na záchod bylo jako jet na dovolenou. Všechno nové, čisté, voňavě a vycíděné. Od nových dlaždic přes zapuštěná bodová světla ve stropě i v podlaze až po pisoáry na fotobuňku.

Vstupné na tento zámek činilo 80Kč za dospělého a polovinu za dítě, což je (turisté potvrdí) naprosto zanedbatelná částka (WC bylo zdarma).

Když se dokáže pan Schwarzenberg takto starat o svůj majetek a návštěvníky zámku, je jasné, že to nedělá pro peníze, ale pro lidi. A to se v politice vidí málo.

0 0
možnosti
MS

calypsol

29. 8. 2009 21:38
*********

Tu nebyvalou popularitu TOPu bych prisuzoval horlivemu medialnimu humbuku, za kterym stoji pratele vlastnici jista media, kteri tim asi sleduji sve zajmy. teoreticky asi tak: "kdyz ted protlacime do tisku, ze strana TOP 09 ma sanci ziskat 40 % hlasu, vysleme lidem signal. Vetsina je znechucena dvema nejvetsimi politickymi uskupenimi, chteji zmenu, ale maji pocit ze hlas ostatnim by prisel vnivec." Pevne doufam ze lidi houfne nenaleti na tenhle trik.

0 0
možnosti
E

EWCZ+

30. 8. 2009 18:21
Re: *********

Asi tak. To je stejna medialni hra jako se zelenymi pri poslednich volbach. Sotva se objevili, uz se psalo o pruzkumech a procentech. No, prezili jsme Zelene, snad prezijem i Kalouskoidy. Mistni starostenske mafie a Kalousek, se spavym politicky vandrujicim bilderbergskym feudalem na vyvesni ceduli, no to nam fakt jeste chybelo.

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

29. 8. 2009 14:49
O ničem.

Málokdy se dá vidět větší blábol. Něco podobného jako obsah Paroubkových knih.  

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

29. 8. 2009 15:43
Gumo Václavku, tak proč sem lezeš?

Na kloudný a věcný argument se nezmůžeš. Chlustat můžeš u Vás na návsi před bufáčem.

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

29. 8. 2009 10:58
Souhlas.

Najde se spousta idiotů, co věří Kalouskovi jeho zázračnou větu

- "musí se šetřit, byl bych špatný hospodář, kdybych tvrdil opak". 

Ekologický tunel za 115 mlrd. Kč předražený dle různých institucí o 30-50 mlrd. vypovídá o všem. Idiotům zní v ušich líbezná Kalouskova věta - "musí se šetřit, byl bych špatný hospodář, kdybych tvrdil opak".

Jeho působení na Minsterstvu obrany a příbramská mafie s vraždami, taky zapomenuto. Stačí řící - "musí se šetřit, byl bych špatný hospodář, kdybych tvrdil opak".

Senilní Schwarz., který všude pospává, jindy zase něco zahuhňá, mezitím vyjádří podporu obchodníkům z lidskými orgány v Kosovu nebo gruzínskému fanatikovi, je ovšem dle českým médii ta správná IKONA. Totálni Kocourkovo.

0 0
možnosti
E

EWCZ+

29. 8. 2009 15:26
Re: Souhlas.

R^

0 0
možnosti
V

Vikina

28. 8. 2009 22:19
Dobrý článek, Leni,

jen se divím, kolik se zde objevilo příznivců této pseudostrany. Kristepane, doufám, že tyhle podvodníky nikdo volit nebude!

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

28. 8. 2009 20:13
antikarma

předpokládám, že už nejste ve SZ, protože váš styl psaní článku na téma p.Schwarzenberga připomíná spíše rétoriku socdemáků na veškeré politické oponenty.

Pokud je to vaše osobní averze vůči předsedovi nové strany, předpokládám že když to šíříte, tak máte veškeré argumenty podloženy. A pokud ne, tak už se prosím vás pěkně běžte věnovat něčemu jinému. Mateřství by bylo možná hloupost, nepředávejte svůj nynější inteligenční potenciál další generaci. Byl to nejspíše jen výlev vaší zlomyslnosti.

Já osobně si vážím lidí, kterým není lhostejný osud naší společnosti.

Pan Schwarzenberg dokazuje, že mezi takové patří.

0 0
možnosti
JN

madqwert

28. 8. 2009 20:31
Re: antikarma

ja bych zase osud nasi spolecnosti nerad vlozil do rukou bilderbergu ;-D

0 0
možnosti
LU

pidla

27. 8. 2009 15:23
Zajímavé informace,

kampaň ve prospěch TOP 09 je zmanipulovaná, jako všechny průzkumy veřejného mínění v Čechách- můj názor, který mi nikdo nevyvrátí. Pan kníže ani pan Kalousek nemůže normálního člověka oslovit, natož uchvátit.R^

0 0
možnosti
MJ

velitel mesta bugulmy

28. 8. 2009 21:36
Re: Zajímavé informace,

Počkejte si na volby, ty budou taky určitě zmanipulované... :-) Jinak já TOP 09 volit budu, a klidně si v mou existenci nevěřte, se mnou to nic neudělá... :-)

0 0
možnosti
E

evon

27. 8. 2009 14:03
Dobře, dobře...

Ty informace jsou každopádně zajímavé, protože pokud je to všechno pravda 8-o, je to samozřejmě mazec ;-€. Co mi ale vadí je, že fandíte SZ, kterou v mých očích definitivně zdeklasoval Bursík a Kaťuška Auaužak, takže rázem se mám tendenci na nastíněné souvislosti dívat s krajní nechutí... Snad mi pánbů odpustí, že vlivem politické antipatie nejhrubšího zrna se mi už ani nechce si ověřovat, jestli jo anebo ne :-P:-)

0 0
možnosti
E

EWCZ+

30. 8. 2009 18:24
Re: Dobře, dobře...

Ale to byste mel. Jiz Machiavelli psal, ze informace je treba zkoumat a vazit, at prichazeji z jakehokoli zdroje, a to byl nejaky politicky odbornik. Abyste si treba s tim TOPem nenabehl jako se Zelenymi.

0 0
možnosti
A

akki

26. 8. 2009 20:28
Tak už autorku nechte!

Stačilo jen ocitovat její větu ze začátku článku o špatných (nedostatečných) informacích pisatelky. Tím řekla vše.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik