Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

ovoce.zelenina

11. 1. 2009 15:06
Prosím

kdyby občan ČR opravdu znal náklady na jednoho cigána, pak nepochybuji, že by popadl předmět doličný a nastala by noc bartolomějská. To zdaleka nejsou jen dávky a hromadné invalidní důchody, krádeže úplně všeho, co je k vidění, vylomení, vypáčení, etc etc

0 0
možnosti
SPK

srbská provincie Kosovo

11. 1. 2009 15:28
Re: Prosím

přesně

0 0
možnosti
O

opqrs

11. 1. 2009 12:34
jejda

Máte vydařený smysl pro selektivní vnímání reality. Jinak byste si všimla, že Čunek nemá odejít kvůli Romům a soudním tahanicím, ale protože nezvládá řízení úřadu. Ten se překvapivě nezabývá Rómy, ale regionálním rozvojem a značnými toky peněz- něco pro automechanika. (To nemluvím o tom, že si KDU zvolí lídra bez espritu a přesahu, nebo alespoň umění kecat - to je věc KDU a právem proto propadla ve volbách, jak jste si nevšimla) . Jediný, kdo dosud požadoval Čunkův odchod z vlády byli, jak jste si nevšimla, zelení (p.Schwarzenberg dokonce zaplatil audit)-pro jeho problémy s Rómy i soudy. Zelení ostatně ve volbách, jak jste si nevšimla, taky pohořeli jak fagule. Naopak nevím, o co opíráte tezi, že ODS vadí lidská práva. Mezi ně snad ani podle Vás nepatří právo menšin (jakýchkoliv) vymykat se zákonům. Dám Vám příklad: když vykrade a zdemoluje obchod zloděj - jednotlivec, zavřou ho na 6-8 let. Když to udělá vhodně definovaná skupina, je to projev subkultury či boj za práva menšin.

0 0
možnosti
OP

0lda

11. 1. 2009 12:27
Romové

Rom není Cikáda. V článku je řeč o soužití líných Cikád s pilnými Mravenečky. Rom je přece obyvatel Říma!

0 0
možnosti
ZG

uplnej_debil

11. 1. 2009 11:39
Vcelku souhlas

Vcelku souhlas, až na dvě věci:

• proč bychom měli dát cikánům práci? Mají stejné možnosti - ať si někdo z nich založí firmu, nabere pracovníky z komunity a prosperuje. Klidně pak může na podřadný práce nabrat bílý ;-)

• oranžová vlna byla hlavně proto, že ODS zklamala - její lídr je měkkoň a nedokázal se OKAMŽITĚ po medializace kauz zbavit jejich strůjců - Langr, Čunek a další exoti. BTW - za Čunka se topol bil jako lev, zastavil stíhání a za to všechno mu Čunek jako správný černoprdelník teď vrazil kudlu do zad. Možná že má Čunek plán co s cikánama, ale je to bezpáteřní hovado a měl by sedět ne ve vládě, ale v jailu. A to samý Dežomila - ta za to, co neudělala.

0 0
možnosti
_

_Aleister_

11. 1. 2009 12:05
Re: Vcelku souhlas

;-D;-D;-DR^ to s tou firmou mi roztrhlo téměř bránici

0 0
možnosti
A

ac97c

11. 1. 2009 11:32
Čekal jsem jen jednostranný pohled,

kdy se zase pouze bude bojovat za práva Cikánů, ale byl jsem celkem blogem příjemně překvapen, že myslíte při řešení situace i na majoritu, která s nepřizpůsobivými žije v blízkosti. Jen si dovolím okomenovat Džamilu. Její působení na ministerstvu bylo tragické a ty nápady se kterými přicházela..., bylo by lepší kdyby raději nic nevymýšlela. Ale bohužel nebyla jediná, takových ministrů bylo, je a zřejmě i bude, kdy každý nápad co vzejde z jejich hlavy stojí zato a občan jen trne, aby návrh neprošel parlamentem a návrh se nezrealizoval.

0 0
možnosti
V

vagabund1

11. 1. 2009 8:01
Skoro souhlas.

Vcelku s Vámi souhlasím až na roli ODS. Problémy si pan Čunek nadělal sám svou neobratností. Také členové jeho vlastní strany mu házejí klacky pod nohy o zelených a opozici která jedná podle zásady čím hůř tím líp ani nemluvě. V součtu to pro něj znamená hodně ztraceného času a tím i nezvládnutí svého ministerstva. Přesto si myslím že pan Čunek je jediný u kterého je alespoň nějaká šance že problém Romské komunity se začne konečně řešit.

0 0
možnosti
MB

ma.bre

11. 1. 2009 0:33
Jéžiš,

to je zase s.r.a.č.k.a, co si "jako" myslíte, že tam ta Dežomila dokázala? Když pominu to, že chtěla zakázat "škoda facky, která padne vedle", tedy výchovu ke kázni, tak musím konstatovat, že nedokázala nic - jen samé ujeté nápady!

0 0
možnosti
FP

forhend

10. 1. 2009 21:31
Další nesmyslná teze!

Cikáni musí chtít svoji situaci řešit sami!

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik