Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

agent

22. 6. 2009 18:25
Paní redaktorko,

Ještě k těm cizincům: nezapomínejme, že když se zde "chytne" jeden, za chvíli jich přijde půl vesnice. Viz Ukrajinci a jejich "šéfové"verbující nádeníky, Vietnamci a pod. Nedej Bože, aby nám Unie diktovala, kolik  jich tato nebohá zem MUSÍ přijmout. Jaké problémy  má Západ  již po generace a když vidím jak v Itálii přistávají černí afričané, je mi n a blití!  Tak-že: kašlu vám všem  na nějaké multikulti, pravdu a lásku a pod. Pomozme jim, jistě, ale u nich doma, ať zvelebují svojí zem!

     Problém extremismu, fašismu a nacismu je uměle nafouknut a tyto přídomky získá každý, kdo se povalečům nebo cizincům postaví na odpor!  Ve sktečnosti  má vládnoucí establishment strach, aby  "radikálové"  nepronikli do Parlamentu a nezačali "problémy" řešit tvrdě!  Pokud se dá za "tvrdost" považovat přinucení parazitů k práci a tvrdé vzetí u huby, když dělat nebudou!  Ať táhnou dál, kde jsou ještě blbější, než v Česku!  Ale takové "království" by těžko hledali! 

0 0
možnosti
PV

Alcator

23. 6. 2009 9:16
Re: Paní redaktorko,

Ehm... cože?

Ti Romové se tady narodili. Toto JE jejich rodná (domovská) země.

0 0
možnosti
A

agent

22. 6. 2009 18:14
Paní redaktorko,

jsem také extremista, když se mi nelíbí povaleči /nejen cikánští/, parazitujících  z daní  řádně pracujících občanů, znající dokonale své výhody, ale naprosto ignorující  povinnosti! Je povinností řádně žijících lidí  tyto flákače a zejmén a jejich účelově pořízené děti živit? Je povinností  uklízet po těchto lidech bordel, který oni sami vytvoří?

     Jsem extremista, když nemám rád cizince, kteří sem přijdou z eko důvodů, navíc právě teď, v době krize, když domácí člověk má  problém sehnat práci?  Mám právo bránit se a poukazovat na jejich živení zde, kriminalitu, nemoce, které zde  téměř nebo vůbec neexistovali!  Budeme  je léčit grátis a domácí bude platit! To samé platí pro letité parazity  domácí!

0 0
možnosti
PT

tinwe666

23. 6. 2009 10:12
Re: Paní redaktorko,

tak zaprvé, ta kriminalita a ty nemoce NEEXISTOVALY a dále: to že neznáte význam slovo extrémista a to, že se dnes to slovo opravdu nadužívá, neubírá na exstremismu stranám typu DS nebo NS, která mimo jiné slibuje "konečné řešení cikánské otázky". Pokud v tomto nevidíte extremismus, pak už nevím v čem..a k chorobám a kriminalitě, které zde neexistovaly?chcete mi říct, že všichni bílí lidé jsou vzorně pracující svatoušci, kteří chorobami netrpí a nekradou ani za boha?tak to se musím opravdu zasmát..

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

22. 6. 2009 17:23
Nevím, jestli se člověk rodí jako zrůda,

ale když vidím tu nepřizpůsobivou pakáž na městě, celkem bych tomu i věřil. Snad to krize vyřeší.

0 0
možnosti
H

hovori.cml.hovori.cml

22. 6. 2009 17:29
Re: Nevím, jestli se člověk rodí jako zrůda,

kazdy zivocich se rodi jako zruda, tedy brano meritkem lidstvi, protoze kazde mlade se snazi ziskat pro sebe maximum na ukor sveho sourozence ......

0 0
možnosti
H

hovori.cml.hovori.cml

22. 6. 2009 17:18
nerad bych se vazene pisatelky nejak dotknul,

ale sebe delsi clanek je na prt kdyz myslenka schazi .........;-(

0 0
možnosti

3lipy

22. 6. 2009 13:55
Lenko karma!

A díky za zdravý názor. L.Č.V

0 0
možnosti
Z

Zdena-Danuše

22. 6. 2009 12:17
nesouhlas s kriminalizací lidí za jejich názor

Mluvíte mi z duše. Pro kriminálníky a feťáky stát razí heslo prevence na místo represe a tady žádná prevence není. Navíc název nacista a fašista je používán politiky a novináři tak často, že ztrácí svůj pejorativní význam. Nacista je každý, kdo nesouhlasí s oficálním názorem a pozitivní diskriminací. Tím, že stát kriminalizuje jedince za jeho názor byť zcestný, tak docílí toho, že minimálně celá jeho rodina a blízcí přátelé májí vztek a nenávist v srdci.  Doufám, že se také dočkáme manuálu, jak se má chovat naše hýčkaná menšina a jak řešit jejich agresívní a často i kriminální chování. Mimochodem, když čtu příspěvky některých tzv. "ochránců lidských práv", kteří veřejně hlásají: zavřit nácky až zčernají, poslat na nucené práce, kdyby byl trest smrti, tak zastřelit. Tak v čem se ti ochránci od těch nácků liší?

0 0
možnosti
JA

SocPredator

22. 6. 2009 12:06
Řešit by se mělo něco jiného

Parazitismus. Je fakt, že už se v této oblasti cosi podniká, ale je to děsně pomalé a to co se vymyslí je děravé. Pamatuji, jak se na konci roku 2003 tvrdilo, že je konec zneužívání soc. dávek.

Jaký máme rok dnes a kolik zbytečných ouřadů na tom začalo hrabat pod sebe vidíme všichni. Systém se s tím nevypořádal dosud, je to jedna díra na peníze poctivců - vymýšlejí se celá ministerstva a komise - promiňte, ale LOL!

 

Pak se divte, že vznikají extrémní nálady, strany a mají podporu přes 1% voličů.

Už přes 10 let se nám parazit směje do ksichtu, jenže dneska je to všechno vidět, nejde to ututlat jako za totality. A kohout je stále otevřený - státe dej, děti mají hlad... Teď se zavedly veřejné práce nebo hrozí zkrácení dávek, tak hádejte co parazit vymyslel. "Zlomí" si nohu a naběhne k doktorovi pro sádru. Stojí to poplatek 60 Kč, ale dávky se mu nekrátí. Kdepak Kocábe, tebe nepotřebujeme - potřebujeme odvahu zavřít kohout.

0 0
možnosti
AA

adrim001

22. 6. 2009 11:59
?!?

Prosím váženou autorku, ab nám sdělila, jak dlouho bydlela poblíž nebo lépe přímo v sousedství nějaké cikánské rodiny. Pokud jste bydlela, měla jste evidentně štěstí, na nějakou z těch velmi mála slušných. Pokud nebydlela, ťápete tu nesmysly. Já nejsem ani dělník, ani v dětství šikanovaný, ani mentálně či jinak narušený, a přesto fandím všem, kdo tu něco - cokoliv dělají proti cikánskému rasizmu, ať je to třeba DS nebo NS. Dokud "demokratické" strany nedokáží pohnout s problémem rasizmu cikánů vůči bílým, budu volit ty nedemokratické, extrémistické. Takže napřed poznej a pak o tom mluv. Jinak jsi k smíchu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik