Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bojovnik2

27. 6. 2009 15:58
Bez urážky, ale jste vedle

s tím, že skinheadi byli v dětství většinou oběti šikany či byli nějak jinak zadupání či znevýhodněni vůči ostatním dětem. Naopak. Tito lidé jsou už od dětsví z nějakých geneticko - psychologických příčin násilím fascinováni a jsou to oni kdo šikanu a násilí přímo vytvářejí.

Nechápu to překvapení v článcích v některých novinách, že většina kriminálníku volila tzv. dělnickou stranu, svědčí to o tom, že ten který novinář nikdy s těmito lidmy nepřišel do styku a neví nic o jejich mentalitě, tito narušení lidé totiž ihned správně vycítili, že tato strana by jim poskytla to po čem oni nejvíc touží, totiž to, že by mohli ve jménu, pod ochranou a v zájmu této strany legálně mučit, znásilňovat a okrást jiné lidi.

0 0
možnosti

Hug0

28. 6. 2009 11:48
Re: Bez urážky, ale jste vedle

nejsem :"od dětsví z nějakých geneticko - psychologických příčin násilím fascinován"

jsem bezny obcan, pracujici, ktery tretinu sveho zivota stravi tim, ze chodi do prace aby mel potom kde hlavu slozit a co dat do ust. netesi me a neuspokojuje me travit 9hodin denne + dve hodiny doprava, proto abych mesicne vyfasoval cca pulku prumerneho platu v CR.pokud (teoreticky) nekoho na ulici fyzicky napadnu, nekoho o kom

bezpecne vim ze 20 let v praci nebyl, zije si svym spokojenym zivotem,

tak je to proto, ze na nem si chci vybit zlost na nas system, ktery to

zaridil tak, ze nepracujici ma defacto stejne mesicni prijmy jako ja. ......

0 0
možnosti

berry1950

25. 6. 2009 15:28
karma

Bez ohledu na to, že se všemi vašimi argumenty souhlasit nemohu, chválím za snahu zveřejnit názor, že systémem se nikdo nezabývá už řadu let. Stačí se podívat na ten pedagogický výkvět v ministerských židlích. A na postech náměstků taky žádná sláva. A tak se předvěďme, jací jsme organizátorští kabrňáci, aspoň nesmyslným prosazováním státních maturit. Vždyť ti kantoři tam dole jsou tak blbí, že maturitní zkoušku připravit nedokážou.

0 0
možnosti

berry1950

25. 6. 2009 15:23
tak proč ksakru

když si v učitelství vlastně není na co stěžovat, nepřijde konečně ten schopný a geniální učitel. Lituju vás. Měl jste na kantory zřejmě velkou smůlu. Moje zkušenosti jsou spíš opačné.

0 0
možnosti

berry1950

25. 6. 2009 15:31
Re: tak proč ksakru

omlouvám se: tohle měla být reakce na  lesního vlka

0 0
možnosti

lesnivlk

23. 6. 2009 9:19
Práce na školách

 Ta nemůže přinést nic dobrého, protože

drtivá většina učitelů jsou držitelé vysokoškolských diplomů, ale neumí

nic a tak se živí učením a stěžují si na nízké platy, děti berou jako

rukojmí a z rodičů dělají jen blbce. Takové školy samozřejmně vypěstují

ve spoustě žáčků odpor ke škole a kolotoč se pak může líp roztočit.

0 0
možnosti

SID09

23. 6. 2009 10:29
Re: Práce na školách

Ale snad až úplně tak zlé to nebude, vždyť těmi školami jsme prošli všichni a někteří žáci ( až dospějí ) dokonce i po této očistné kůře pracují ! ;-D!!

0 0
možnosti

lesnivlk

23. 6. 2009 9:14
Diskriminace? Diskriminace!

Se zájmem jsem si článek přečetl a s některými statěmi souhlasím. Jenže........

Žijeme ve státě, kde je diskrininace prvotně vedena státem samotným a tím diskriminovaným je státotvorný národ, tedy Češi. A důkaz? Třeba sociální dávky, bílá rodina překročí minimální příjem o 4 KČ a dávky jim jsou ihned odebrány, čímž se dostanou pod hranici bídy, cikáni dávky pobírají bez problémů................., bílý zmlátí cikána a je to hned rasistický zločin, když je to obráceně, v podstatě je to v pohodě, protože ti chudáci mají prostě jinou mentalitu. Nikdo se pak nemůže divit tomu, že v podhoubí národa pak vyrůstají skini, DS a podobní. Ale pozor, ne každý s holou hlavou je neonacista, spousta z nich jsou vlastenci. Ale tito vlastenci jsou označováni vládou vlastního státu ja nacisti a potíráni. Inu žijeme v zemi, kde nejtěžším zločinem je hlásat národní hrdost.

0 0
možnosti

kion1111

23. 6. 2009 13:54
Re: Diskriminace? Diskriminace!

R^!

0 0
možnosti

Alcator

23. 6. 2009 9:12
Článek sražený špatným slohem a překlepy

Prosím, slečno autorko, příště si články po sobě důkladněji kontrolujte. Míra překlepů, špatných koncovek, vypadnuvších slov apod. je už příliš vysoká a kazí jinak zajímavý článek.

0 0
možnosti

Hucul

23. 6. 2009 8:49
Sama popisujete diskriminaci v pristupu statu.

Kdyz je nekdo bily, zadne statem sponzorovane socialni inzenyrstvi si ho nevsima. Kdyz je nekdo hnedy, cpou se spousty penez danovych poplatniku do mnoha ruznych metod a akci, ktere ho maji "integrovat" do spolecnosti, ve ktere se pritom, stejne jako ten bily, narodil a cely zivot zil.

Citite z techto dvou vet, proc maji ti bili vyvrzenci vetsi sympatie nez ti hnedi i u lidi, kteri problem nahlizeji podobne jako Vy? Dokud bude diskriminovat statni aparat bile lidi, budou ti bili diskriminovat ty zvyhodnovane hnede. Stejna pravidla a podminky pro vsechny je nezbytne nutny zacatek procesu hojeni te trhliny v nasi spolecnosti.

0 0
možnosti

Alcator

23. 6. 2009 9:08
Re: Sama popisujete diskriminaci v pristupu statu.

Jo jo, koneckonců,když sem před tisíciletím přicestovali Cyril s Metodějem, také si zdejší "opice setřesené ze stromu" musely za vzdělání, které jim přinesli, zaplatit. Jak by k tomu Byzantští přišli, kdyby oni si museli vzdělání platit, a tady Cyril s Metodějem učili zadarmo, že? To by přece bylo strašně nespravedlivé.

A vůbec, já žádám, aby Česko zpětně doplatilo provoz Rádia Svoboda, které nám sem v době totality zdarma poskytovalo tolik potřebné informace o dění jinde. Není přece možné, aby "ti, co se snažili", měli informace za peníze, a ti, "co se nesnažili", je měli zadarmo. To by přece nebylo spravedlivé!

(

0 0
možnosti

dedko

23. 6. 2009 8:49
Ano, s prvním odstavcem

plně souhlasím!R^

0 0
možnosti

J i ř í

23. 6. 2009 8:42
jejich koncerty

Jedno nechápu: Čekal bych, že nacionalisté vykřikující „Nic než národ“ budou chodit na koncerty typicky české národní hudby, tedy např. dechovky. Místo toho poslouchají velmi tvrdý rock - a rock, jak známo, se vyvinul někdy před 50 lety z černošského soulu a s českými tradicemi nemá nic společného. Jak to jde s jejich rasistickými předsudky dohromady? Nejsou náhodou schizofrenní?

0 0
možnosti

José Antonio

23. 6. 2009 9:29
Re: jejich koncerty

Proč? Je rozdíl mezi formou a obsahem. Ideje jsou pořád stejné, ale zbraně se mění. Stejně jako se domorodci v Africe už nezabíjejí šípy a kopími, ale samopaly, stejně tak je rozumné používat k propagandě tvrdý rock, hip-hop, rap nebo třeba graffity.

0 0
možnosti

Jsem ovce - volím ODS

23. 6. 2009 8:35
Nacionalisty byli třeba Masaryk, Palacký, Horáková...

prostělidi, kteří vytvořili zem a prostředí ve kterém žijeme. Kdyby jich nebylo mluvilo by se tu krákavou němčinou.

Dnešní doba je nebezpečná tím , že tam kde není (v Evropě) nacionalismus šíří se oficiálně tzv. "kulturní pestrost ". Což je jen mediální označení pro kriminalitu a islám. Proto mají dnes v Rakousku tzv neonacisti 37% voličů.

0 0
možnosti

Hucul

23. 6. 2009 8:55
Re: Nacionalisty byli třeba Masaryk, Palacký, Horáková...

Souhlasim, ze multikulturalismus se z celkem dobre myslenky pestre spolecnosti stal nebezpecnym dogmatem srovnatelnym s komunistickou ideologii (puvodne take dobre myslenky, ze by se lide meli rozdelit o svuj majetek a spolecne pak toto bohatstvi udrzovat). Multikulturaliste uz davno nevidi jako cil spolecnost pestrou, uz davno se vyhranili proti "spolecnemu nepriteli", kterym je ekonomicky uspesny bily muz, a snazi se tohoto nepritele z te pestre mozaiky spolecnosti eliminovat. Multikulturni spolecnost bude fungovat pouze a jedine tehdy, kdyz si vsichni jeji clenove budou rovni svymi pravy i povinnostmi. Pokud ma nekdo jen prava a zadne povinnosti, neni clovekem, ale peclive vydrzovanym domacim zviratkem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik