Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Haidy

10. 7. 2009 17:51
Novinářské svědomí

Karmu vám dávám. Pokud tohle byla upřímná novinářská zpověď, zasloužíte si ji. Truhlářská je záležitost sama pro sebe.

0 0
možnosti
SN

kuča

11. 7. 2009 5:04
Re: Novinářské svědomí

:-)Lenko, souhlasím i já. Miladu pomíjím, ale práce novinářů je skutečně někdy na objednávku. Psal jsem už v předešlém příspěvku, masmédia, jak se říká, jsou vlastně 7. velmoc. Jestli se rozhodnou někoho zničit, tak ho zničí a blbečka, nabo mafiána vytáhnou na stupínek slávy. Jsou to vymývači mozků.  V tom s Vámi souhlasím!;-O

0 0
možnosti
N

numir

10. 7. 2009 14:59
souhlas s autorkou

Naprostý souhlas s autorkou, konečně má někdo na věc svůj vlastní názor a neusuzuje podle 5minutové reportáže někde v masmédiích....

O tom je tenhle článek, o tom, že prostě většina lidí jsou ovce, které kývají hlavami na to co se jim veřejně podsouvá a nesnaží se získávat další informace na vlastní pěst.

prostě to co vidí ve zprávách, to co čtou v novinách - pokládají za absolutní pravdu

a to je špatné....přeji si aby bylo víc lidí, kteří si dělají vlastní názor dle vlastních zkušeností a ostatním přeji méně předsudků.;-)

0 0
možnosti
A

antees

10. 7. 2009 14:50
Jestlize ti lide maji tak kultivovane nazory a mluvu

proc to nechali dojit tak daleko, ze si na ne mistni sepsali petici? Proc museli po vecerech hulakat jakoby nevedeli, ze se v noci spi? Misto toho si stezuji, ze jim studenti nenechavaji neposlapane pet lahve, aby si vilu mohli odzvucnit (proc to delat jednoduse, kdyz to jde i slozite, ze...) A v Praze centru se ted chovaji pry slusne - protoze chteji byt se sousedami za dobre, proc to neslo i s temi predchazejicimi? Proc meli ty sve pejsky volne pustene a neprivazane nekde u te vily, namisto, aby ohrozovali ostatni? Proc tak inteligentnim lidem nemuze dojit, ze budovu si zabavili nepravem a podle jejich principu je tudiz uplne normalni, ze kdyz chce nekdo dalsi, muze tu vilu po nich prevzit, kdy se mu zachce... ? Proc si vubec nechaji od ministra zajistit nahradni bydleni, kdyz vsichni jsou dost mladi a sobestacni na to, aby se mohli za vlastni penize nastehovat kam chteji? Proc tuto sanci nedaji radeji lidem, kteri prisli pri povodnich o domy a sve blizke? Proc jim neni trapne?

0 0
možnosti
IH

misaviki

10. 7. 2009 12:22
Mícháte hrušky z jablky

Nezlobte se ale mícháte hrušky z jablky. Váš popis nepoctivé novinářské práce je zajímavý a mám na něj stejný názor jako vy. Ale co to má společného s kauzou Milada/Truhlářská? Já prostě nemůžu strávit (a myslím že hodně lidí), že banda mladých která obsadí cizí dům, dostane po vystěhování, které proběhlo naprostým právem, náhradní ubytování v centru Prahy za jednu korunu. Uvědomujete si, že to je výsměch všem, kteří si byt museli koupit a splácí ho? A to se jim o bydlení v centru může jen zdát. Co to má znamenat? Jako by Kocáb dal návod - ano, o nic se nesnažte, dejte o sobě jen hodně vědět, hodně plačte a bude o vás postaráno. Squoter přece nemůžeme mít právo na náhradní ubytování, ještě tak luxusní! Já jsem také slušný člověk, umím konstruktivně a slušně diskutovat a nikdo mi byldení za korunu v centru nezajistí. Co si nevydělám, to nemám. Proč nebydlí v podnájmech či si nepořídí své vlastní bydlení? V Praze je práce dost,proč nepracují? A jestli pracují, proč musí bydlet zdarma?

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik