Diskuse

Média jako jed /něco nejen o kauze Milada-Truhlářská/

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

blogatorka

14. 7. 2009 20:59
Vážená paní Lenko,

v oblíbených Vás mají pan Zdeněk Ryšavý z Romea, i pan Banga.  Jak hodnotíte novinářskou práci Romea???  Podle mého názoru ta tendenčnost z jejich článků doslova "kape".  I laik musí poznat, že nejde o novinářskou objektivitu, ale o neskrývanou manipulaci cílové skupiny - Romů.  Co vy na to?  Nebojíte se odpovědět?

0 0
možnosti

vittus

11. 7. 2009 11:11
s

Sparta!

0 0
možnosti

vlastas

11. 7. 2009 10:16
nesouhlas s autorkou

Srát si pod nohy a potom v tom spát je běžný způsob

altenativního života? Říkají že jsou mimo "systém", ale až budou potřebovat rychlou lékařskou pomoc, tak se jim bude asi tento systém hodit!;-€ A jelikož díky jejich "alternativnímu způsobu života" nevytvářejí pro společnost žádné hodnoty, kterými by přispívali na chod "systému",který tak kritizují, tak by bylo vhodné, aby tento systém nezneužívali(např.na sociální dávky nebo zdravotní péči), Tj. aby žrali omítku, v horším případě své psy, a v případě nemoci se uchýlit k alternativní léčbě, třeba kouzla pomohou....Protože mi ostatní do toho systému přispíváme!!

      Co se týče médií, tak v tomhle mají projednou pravdu...R^

0 0
možnosti

koutlosh

14. 7. 2009 12:40
Re: nesouhlas s autorkou

A tuto svou vlastní zkušenost jste prosím získal kde?

0 0
možnosti

l-p

11. 7. 2009 9:16
Milada - realne zkusenosti

O manipulaci zprav ze strany medii asi nema smysl diskutovat. Pokud ma redakce vysi prijmu navazanou na prodejnost, tak se bude snazit prodejnost zvysovat.

Druha cast je ovsem o tom, jak se zije vedle Milady. S ohledem na to, ze jsem bydlel nejakou radku let na kolejich hned vedle, tak musim rict, ze tentokrat pravdu maji spis media ... hlucne koncerty, nekolik pripadu napadeni vratneho, nemyti spolucestujici v autobuse, volne pobihajici psi (lovecti, zadne smetaky), nekolik pokousanych kolemjdoucich, vykradena auta. Jeden z obyvatel mel pred par lety super napad vzit si trochu benzinu .. tak litr si stocil z navrtane nadrze. Zbylych 40 litru nechal volne vytect na zem pod ostatni auta - kdyz uz nic, tak to je ekologie? Jeste mam nekde zalozene trestni oznameni. Rekl bych, ze na jeden domek incidentu az az ... nebo vy mate doma nakupni vozik z Tesca/Billy/Delvity, elektrinu jste si napichli z mistniho verejneho osvetleni a myt a na WC se chodite k sousedum (do tehdejsi menzy)?

0 0
možnosti

jejkap

11. 7. 2009 9:30
Re: Milada - realne zkusenosti

Videl jsi nekdy loveckeho psa?

0 0
možnosti

Clara Shot

11. 7. 2009 7:38
Nezlobte se, ale názor na squatery z Milady

jsem si nedělal na základě mediální palby. Stačilo se kouknout na Miladu osobně a prohlídnout si ten barák z blízka. Rozbitý okna jsou tedy známkou alternativního života..? Pár squatů jsem prošel a leckde se chvilku zdržel, ale okna jsme měli zasklený a snažili se udržovat pořádek. A kdyby přišel majitel, byli jsme připravený dům opustit a najít si nový. Alternativa Milady byla ubohá..  Rv

0 0
možnosti

payoch

11. 7. 2009 11:49
Re: Nezlobte se, ale názor na squatery z Milady

tak tak, taky jsem par squatu vystridal a vsude jsme meli poradek. a pripraveni odejit? v Anglii je na to zakon, az te vystehuje soud... ale jednou prisli bouchaci a velice slusne nas vyhodili s tim, ze toto neni vhodny objekt na squat (budova zeleznicni policie). v jednom squatu jsme dokonce meli 3 koupelny a luxusne vybavenou kuchyn. dum byl urcen k prodeji za 300tis liber. dokonce jsme zajemcum umoznili prohlidku domu. jakmile se nasel kupec, tak jsme odesli. asi po 4 mesicich. neni squat jako squat. a neni squater jako squater. spousta lidi studovala, chodili do prace, platili dane. jen neplatili najem

0 0
možnosti

maudite

11. 7. 2009 2:51
Lenko,

spojovat svoji budoucnost s ceskou republikou je masochismus. Drive ci pozdeji ti to beztak dojde, tak proc ted ztracis cas ? Koukej svoji energii radeji venovat studiu anglictiny.

O osudu cr je uz davno rozhodnuto a ty nic nezmenis a ani nespasis.

http://www.cs-magazin.com

0 0
možnosti

Ježikača

11. 7. 2009 2:49
dobré,

ale proboha, fakt už něco udělejte s tou češtinou. a s cizími slovy. ověřovačky pana Googla nebolí. jinak vás budou tepat za formu a obsah zapadne.

0 0
možnosti

qwerty1234561

10. 7. 2009 23:04
žádal jsem vás o pomoc s romy

a vy jste mi stále neodpověděla, proč kážete vodu, ale pijete víno?

0 0
možnosti

maryša vavrova

12. 7. 2009 7:37
Re: žádal jsem vás o pomoc s romy

Prosím, napište mi znovu.J estli to bylo na diskusi, tak tu čtu sporadisky. Na blogu mám adresu. Autorka Lenka

0 0
možnosti

milanm.

10. 7. 2009 22:14
ano

pokud by byli ukáznění, inteligentní a konstruktivní  mladí lidé, jistě si najdou práci a bydlení...jak prosté

0 0
možnosti

3lipy

10. 7. 2009 20:14
Lenko karma!

A děkuji za upřímnost.L.Č.V

0 0
možnosti