Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

R^ souhlas a karma - lec i poznamka: kantor je ve sve podstate remeslnik, ktery je - nebo mel by byt - schopen naucit pouze povinne statni osnovy, nic vice, nic mene, tedy jinymi slovy, kantorem nemuze byt clovek, ktery by byl schopen posluchacum rici neco navic, ci dokonce neco jineho. kantor je v teto zemi i na tomto svetadile jen ideolog s povinnosti natlouct posluchacum do hlavy statni ideologii, k tomuto bylo povolani kantora v 18.stolete vymysleno, k tomuto jsou urcene i pedagogicke fakulty, proto ta "kazen" a i ten skrek soudruha ministra na "nekvalifikovane" kantory, ti "kvalifikovani" jsou totiz mnohem lepe zmanipulovani a zmanipulovatelni, o tohle jde. s pozdravem.:-)

2 0
možnosti

Kantor, kantor ....už jen užívání tohoto označení pro učitele základních , středních a nově i vysokých škol svědčí o dehonestaci tohoto povolání. Učitelé nejsou žádní kantoři (a mnozí ani zpívat  cantare   neumí ":-)) .

Zavedl se zde systém, že i ti největší blbci musí mít střední školu a podle toho to vypadá. Má spolužačka je podobný případ jako autorka - s plnou kvalifikací pro vyúku na gymnáziu a láskou k svému povolání, kterému obětovala skoro všechno. Její dávní studenti ji stále zvou na svoje srazy. Koncem devadesátých let školu opustila a šla dělat k pásu za polovic. A už se ta vlna debilismu přelila na školy vysoké.  Vysoké školy jsou už v kdejakém zapadákově a protože mají placeno od kusu, berou všechno, co se dokáže podepsat. Podle toho to vypadá. I na vysoké škole chtějí studenti odcházet bez dovolení na záchod během výuky a nejen to. Protože není práce, musí pitomci otravovat ve školách minimálně do 23 let. Potom ti, kteří mají protekci, zaujmou místa těm chytrým ve vedoucích pozicích. A tím bude vytunelování našeho školství dovršeno.

1 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik